Sådan får du den bedste telefon for pengene

Mobiltelefoner er der mange af og de koster ofte meget. Læs her, hvordan du finder den bedste telefon til dig for pengene.

Sådan får du den bedste telefon for pengene

Det er ikke let at finde en ny mobiltelefon. Med et enormt udvalg, til forskellige priser med mange informationer og funktioner at forholde sig til, så er det en uoverskuelig opgave for mange. Til gengæld ved de fleste, hvad der er vigtigst i deres telefon; er det batteritiden, kameraet, ydelse eller noget helt andet? Med et simpelt værktøj kan du finde frem til den bedste mobiltelefon til dig og dit behov. Og derudover kan du få anbefalet de bedste telefoner til pengene til netop dit behov.

Se også: De bedste telefoner til prisen

Find den bedste telefon til dig

Der er mange gode telefoner på markedet, men hvad der er godt for en er ikke nødvendigvis det bedste valg for dig. Vi har allesammen forskellig smag, forskellige behov og ønsker. Måske ønsker du en lommevenlig telefon, en med et godt kamera, en med bedst batteritid eller en telefon, der er god til gaming. Med et nyt værktøj er det let at finde frem til de bedste telefoner til dig. Her kan du vælge mellem ti parametre, hvorved du finder frem til de telefoner, der er bedst til dine behov, kvalitetskrav og pengepung. De ti kategorier er:

  • Kamera og Video
  • Antennekvalitet
  • Datahastighed
  • Brugervenlighed
  • Batterilevetid
  • Skærm og display
  • Samtalekvalitet og lyd
  • Gaming og streaming
  • Design og materialer
  • Navigationshastighed

Det fungerer på den måde, at du vælger de parametre, som er allervigtigst i din mobiltelefon. Det kan fx være kamera, skærm og hastighed/ydelse, hvorved du får vist de telefoner, som bedst opfylder dine behov. Her kan du se hvor godt telefoner opfylder dine behov, deres samlede bedømmelse og deres pris.

Du finder “Mere mobil for pengene”-værktøjet her.

Bedste telefon for pengene

Prisen er for de fleste også en vigtig parameter, når der skal købes ny telefon. Derfor kan du også gennem ovenstående værktøj også få fremvist til bedste telefoner til dig, hvor du samtidig får mest for pengene.

Efter du har fundet frem til de bedste telefoner til dig, klikker du blot på “Se også hvilke telefoner, der giver dig mest kvalitet til pengene”, hvorefter du får en liste med de bedst passende telefoner, hvor prisen er med som afgørende faktor.

Vælger man de tre af de vigtigste kvalitetsparametre (batteri, kamera og brugervenlighed/software), og derefter vælger de bedste til prisen, så ender man Motorola G8 Power, Sony Xperia 10 II og Motorola Edge i top tre. Dem får du her de billigste priser på:

De bedste priser på Motorola Moto G8 Power

Opdateret 20/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Telegiganten
Mindstepris
1.265,-
1.265,-
Salgsbutikken
Mindstepris
1.309,-
1.309,-
Compumail
Mindstepris
1.595,-
1.595,-

Motorola Moto G8 Power udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 734,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Motorola Moto G8 Power

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

De bedste priser på Sony Xperia 10 II (2020)

Opdateret 20/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Euronics
Mindstepris
2.795,-
2.795,-
Telenor
Mindstepris
2.849,-
2.849,-
Dataworld
Mindstepris
2.887,-
2.887,-

Sony Xperia 10 II (2020) udbydes af 7 udbydere. Du kan spare op til 583,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony Xperia 10 II (2020)

Sammenlign aktuelle priser hos 7 webshops »

De bedste priser på Motorola Edge (2020)

Opdateret 20/4 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
CDON DK
Mindstepris
1.287,-
1.287,-
Compumail
Mindstepris
3.660,-
3.660,-
Føtex
Mindstepris
3.699,-
3.699,-

Motorola Edge (2020) udbydes af 8 udbydere. Du kan spare op til 3.993,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Motorola Edge (2020)

Sammenlign aktuelle priser hos 8 webshops »