Samsung Galaxy Fold og Flip foldbare telefoner i prisfald

Med et prisfald er Samsungs foldbare telefoner pludselig blevet et meget mere fristende køb - se de billigere priser på Samsung Galaxy Z Fold 2 og Z Flip her.

Samsung Galaxy Fold og Flip foldbare telefoner i prisfald

Godt nok er de foldbare telefoner ikke ligefrem blandt de mest populære og solgte telefoner, hvor en enorm høj pris må forventes at bære en del af skylden. Dog er priserne på foldbare telefoner langsomt på vej ned, og nu tager Samsungs et stort dyk. Se det store prisfald på Samsung Galaxy Z Fold 2 og Z Flip, som gør dem til et mere fristende køb.

Hvad er en foldbar telefon? Kort forklaret kan en foldbar telefon foldes sammen. Den sammenklappelige telefon er ikke et nyt koncept, men det er den sammenklappelige smartphone derimod. Her er det selve skærmen, der kan foldes. Det betyder, at man kan folde telefoner ud og have en stor skærm til rådighed. Når den ikke bruges kan den foldes sammen, og bliver dermed mere lommevenlig. Det er et smart koncept, men har længe været utilgængeligt for mange, da prisen har været meget høj. Men nu er priserne på Samsungs Galaxy Z Fold 2 og Z Flip 5G nede i et mere spiseligt prisniveau. Herunder finder du de billigste priser på Samsung Galaxy Z Fold 2 og Z Flip 5G.

Se også: De bedste Android-telefoner

Foldbare Samsung Galaxy Z Fold 2 og Z Flip 5G i prisfald

#1 Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Fold 2 er en foldbar telefon, der kan foldes ud til en kompakt tablet. Udfoldet er skærmen 7,6 tommer, og sammenfoldet har den på ydersiden en skærm på 6,2 tommer. Her får man en telefon, som er genial til arbejde og underholdning, som er spækket med hardware fra øverste hylde. Selvom Fold 2 blev lanceret i slutningen af 2020, så holder Samsung den opdateret i lang tid fremover. Den vejledende pris på Samsung Galaxy Z Fold 2 er 15.799 kroner, men er nu faldet tusindvis af kroner – se den billigste pris herunder.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Fold2 5G 256 GB

Opdateret 01/8 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Compumail
Mindstepris
9.215,-
9.215,-
Salgsbutikken
Mindstepris
9.566,-
9.566,-
Computersalg A/S
Mindstepris
9.908,-
9.908,-

Samsung Galaxy Z Fold2 5G 256 GB udbydes af 17 udbydere. Du kan spare op til 7.784,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Fold2 5G 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 17 webshops »

#2 Samsung Galaxy Z Flip 5G

Et anden foldbar telefon fra Samsung er Galaxy Z Flip, som er et helt andet koncept. Husker du de gode gamle klaptelefoner, så er Galaxy Z Flip en moderne udgave af disse. Den foldes sammen til en lille kvadratisk telefon, som passer i tasken og lommen, og foldes ud i brug. Indeni er skærmen 6,7 tommer. På ydersiden sider en lille skærm, hvor vigtige notifikationer, klokken og andet vises. Den vejledende pris på Samsung Galaxy Z Flip er 11.699 kroner, men er nu faldet tusindvis af kroner – se den billigste pris herunder.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Flip 5G

Opdateret 01/8 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Salgsbutikken
Mindstepris
6.873,-
6.873,-
Føniks Computer
Mindstepris
8.235,-
8.235,-
CDON DK
Mindstepris
10.580,-
10.580,-

Samsung Galaxy Z Flip 5G udbydes af 16 udbydere. Du kan spare op til 6.626,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Flip 5G

Sammenlign aktuelle priser hos 16 webshops »

Hvorfor en foldbar telefon?

Herover ser vi store prisfald på to foldbare telefoner fra Samsung, Galaxy Z Flip og Fold 2, men hvad er egentlig fordelen ved denne type af telefoner? Foldbare telefoner er stadig i sin spæde start og de bliver spået et stor fremtid. Ideen er grundlæggende, at man kan have en mere kompakt telefon og stadig have adgang til en stor skærm. Indtil videre er der to typer af foldbare telefoner; dem der gør den typiske smartphone mere kompakt og lommevenlig, og dem der gør det muligt at have en lille tablet i lommen.

Se også: De bedste priser på Samsung-telefoner