Samsung Galaxy S20 Ultra til halv pris – ugens top 10

Med tæt på halv pris på topmodellen Samsung Galaxy S20 Ultra, er den landet på denne uges førsteplads, over de mest populære mobiltelefoner. Se de 10 mest populære telefoner her.

Samsung Galaxy S20 Ultra til halv pris – ugens top 10

Endnu en uge er gået og det er blevet tid til at kigge på de mest populære telefoner på mobilpriser.dk. I denne uge er der sket lidt af hvert, hvor de billigere telefoner er skiftet ud med dyrere topmodeller. Flagskibet Samsung Galaxy S20 Ultra indtager førstepladsen – et spring som skyldes, at den nu sælges til tæt på halv pris.

For blot et par uger siden dominerede de billigere telefoner vores top 10 liste over de mest populæe telefoner. I denne uges top er der sket store ændringer, hvor tidligere topmodeller, efter store prisfald, har fået comeback. Det er fx Samsung Galaxy S20 Ultra, iPhone XR og Galaxy Note 10+. Det betyder dog ikke, at der ikke er blevet plads til de billigere telefoner, og der er ses stadig variation i mærkerne. Dog er det stadig Apple og Samsung, som oftest optræder blandt de mest populære telefoner.

Herunder kan du se aktuelle priser på de mest populære telefoner i Danmark lige nu.

Se også: Find en telefon, som passer til netop dit behov

Ugens Top 10: Samsung Galaxy S20 Ultra til halv pris

#1

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsungs topmodel fra sidste år lander på denne uges førsteplads, hvilket er ganske forståeligt. Telefonen har en vejledende pris på 10.499 kroner, men koster nu tæt på halvdelen. Det er billigt for en af markedets allerbedste telefoner. Se den billige pris på Samsung Galaxy S20 Ultra i linket herunder.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S20 Ultra

#2

OnePlus 8T

OnePlus 8T er fra efteråret 2020 blandt de bedste køb til prisen lige nu. Her får man en virkelig god telefon til overkommelige penge. Den er ultra hurtig, flydende og oplader med lynets hast.

Se aktuelle priser på OnePlus 8T

#3

Apple iPhone XR

Med et stort prisfald er iPhone XR igen blandt de mest populære telefoner. En iPhone med et par år på bagen, som med en billigere pris er blevet til et bedre køb. Og der er masser af levetid tilbage i iPhone XR.

Se aktuelle priser på Apple iPhone XR

#4

OnePlus Nord N100

Blandt de dyre telefoner finder vi denne billige OnePlus Nord N100, som netop er kommet under 1.000 kroner. Til prisen er den et godt køb, som fx kunne være et godt valg til barnet første telefon.

Se aktuelle priser på OnePlus Nord N100

#5

Samsung Galaxy S21

Og tilbage til topmodellerne. Her er det Samsung Galaxy S21, som er det nyeste fra Samsung – dog til rimelige penge og i en relativt kompakt størrelse. Her er der lagt op til en god fotooplevelse.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S21

#6

Apple iPhone 12

iPhone 12 er nyeste model fra Apple. Masser af kræfter, et godt kamera og nok markedets flotteste design. Men du kommer også til at betale for det.

Se aktuelle priser på Apple iPhone 12

#7

Samsung Galaxy A41

Telefonen som længe har ligget på førsteplads: Samsung Galaxy A41. En af Samsungs billigere telefoner, som er et fremragende valg til pengene.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy A41

#8

Samsung Galaxy Note 10+

Godt nok er Galaxy Note 10+ fra 2019, men den er stadig et godt køb. Specielt hvis man går op i antennekvalitet er Galaxy Note 10+ markedets bedste valg af telefon.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 10+

#9

Motorola Moto G 5G Plus

En redaktions-favorit er Motorolas Moto G 5G Plus, som nu, med en billigere pris, bliver endnu lettere af anbefale. Nu er prisen på Moto G 5G Plus et godt stykke under 2.000 kroner.

Se aktuelle priser på Motorola Moto G 5G Plus

#10

Apple iPhone SE 2020

Den lille og relativt billigere iPhone SE 2020 er altid at finde på vores Top 10. Den er den billigste adgang til Apples økosystem og et populært valg. En allround god telefon, som dog ikke imponerer på batteritid og antennekvalitet.

Se aktuelle priser på Apple iPhone SE 2020

Tusinder af kroner at spare på telefoner

Ved at følge med i priserne på telefoner, så kan der altså være tusinder af kroner at spare. For lidt over ét år siden kostede en Samsung Galaxy S20 Ultra 10.499 kroner, hvilket er ekstremt meget for en telefon. I dag koster den altså under 6.000 kroner, hvilket giver en besparelse over 4.500 kroner.

Det bedste tip vi kan give, hvis du vil finde de bedste priser er, at holde øje med sidste års telefoner. Efter blot tre måneder på markedet begynder priserne at falde. Og efter et år, så kan det nærme sig halv pris, som vi nu ser med Samsung Galaxy S20 Ultra. Og selv med et år på bagen, så er de fleste topmodeller stadig gode køb, med masser af levetid tilbage. En telefon som S20 Ultra får tre store Android-opdateringer og sikkerhedsopdateringer i fire år.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på telefoner