Samsung Galaxy S22 – fem gode grunde til at købe den

Hvorfor skal man købe en Samsung Galaxy S22, S22 Plus eller S22 Ultra? Vi har fundet fem gode grunde til at vælge netop en Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 – fem gode grunde til at købe den

Samsungs nyeste serie af flagskibstelefoner er endelig blevet lanceret, og med dem en række forbedringer og spændende nyheder. Her giver vi dig fem gode grunde til at købe en Samsung Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra.

Samsungs familie af premium-smartphone har fået nye medlemmer: Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra. Der er her tale om tre high-end mobiltelefoner, der skal tage over for sidste års Galaxy S21-serie. Kort fortalt er Samsung Galaxy S22 den mindste og billigste, som passer bedst til dig der vil have en kompakt topmodel. Samsung Galaxy S22 Plus er med samme specifikationer som S22, men tilbyder en større skærm. Fordelen ved denne er, at den er betydeligt billigere end flagskibet S22 Ultra, men stadig har specifikationer som en topmodel. Topmodellen Galaxy S22 Ultra er det ypperste Samsung kan præstere lige nu, med endnu bedre kamera, endnu større skærm og en S Pen-stylus indbygget.

Men hvor skiller Samsung Galaxy S22-serien sig ud fra mængden? Vi har fundet fem ting, der gør den værd at overveje.

Se også: De bedste telefoner fra Samsung

5 grunde til at overveje en Galaxy S22

  1. Android- og sikkerhedsopdateringer i fire år: Konkurrenterne kan ikke længere hamle med Samsungs evne til at holde deres smartphone opdateret med nyeste software og sikkerhed. Med Galaxy S22-serien introducerer Samsung endnu bedre opdateringspolitik, der giver fire Android-opgraderinger og fire år med sikkerhedsopdateringer.
  2. Bedre grafik i spil: Går du meget op i spil, burde en Samsung Galaxy S22 være på din ønskeliste. Hele Samsung Galaxy S22-serien kommer med nyeste Exynos-chipset, der er bygget på en 4nm fremstillingsproces. Det nye Exynos 2200 byder på bedre ydelse med én kraftig Arm Cortex-X2 flagskibs-kerne, tre Cortex-A710 kerner med afbalanceret ydeevne og effektivitet samt fire energieffektive Cortex-A510 kerner. Derudover er Exynos 2200 første chipset i verden med AMD RDNA 2-arkitektur, der er indbygget i den nye Samsung Xclipse 920 grafikchip. Ifølge Samsung giver dette bedre grafikydelse og hardware-accelereret ray-tracing i spil.
  3. Mere kamerazoom: Mange high-end smartphones byder i dag på virkelig gode kameraer, men Samsungs nyeste flagskib, S22 Ultra, byder på noget de andre ikke har. Udover at være et forbedret kamera har Samsung Galaxy S22 Ultra to dedikerede kameraer til zoom i høj kvalitet. Her er et kamera med 3x optisk zoom og et til 10x optisk zoom – samt en maksimal zoom på hele 100x. Bruger du meget zoom i kameraet på din smartphone, kunne S22 Ultra være det bedste valg for dig.
  4. S Pen-stylus: Noget helt unikt ved Samsungs Galaxy S22 Ultra er dens indbyggede stylus. Tidligere har Samsung haft denne funktionalitet i deres Note-serie, som nu er blevet erstattet af topmodellen i S-serien. Galaxy S22 Ultra kommer med en S Pen indbygget – og den bedste af sin slags nogensinde. Den nye S Pen er hurtigere og har 70 procent lavere forsinkelse. S Pen kan bruges til at skrive noter, tegne og har mange andre funktioner.
  5. Den kraftigste skærm: Hvis der er noget Samsung er kendt for, er det deres højkvalitets smartphoneskærme, der hvert år får forbedringer. Skærmen i Samsung S22-serien har fået et løft i lysstyrke. S22 Plus og S22 Ultra byder på skærme med helt op til 1.750 nits lysstyrke. Tidligere konge af den kategori var Galaxy S21 Ultra med 1.500 nits. En skærm med højere lysstyrke gør det lettere at se indholdet på skærmen, selv når solen skinner fra en skyfri himmel.

Se også: Reparation af Samsung Galaxy S22

 

Sponseret budskab
Forudbestil Samsung Galaxy S22 (priser fra 5.599,-) hos CBB
Du får 1.000,- for din gamle mobil + Headset til en værdi af 1.699,- med på købet

Se tilbuddene hos CBB

 

Pris og tilgængelighed på Samsung Galaxy S22

Priser på Samsung Galaxy S22-serien starter ved 6.699 kroner for S22 med 128 GB lagerplads, og den vil være tilgængelig fra den 25. februar. De kommer i farverne Phantom Black, Phantom White, Green og Pink.

Allerede nu kan man finde billigere priser på Samsung Galaxy S22 – se de bedste tilbud.

Se alle priser på Samsung Galaxy S22-serien