Samsung Galaxy S23: Lancering, specifikationer, rygter og priser

Vil du have seneste nyt om den kommende Samsung Galaxy S23? Her tager vi et kig på priser, specifikationer, lancering og andre rygter om Galaxy S23.

Samsung Galaxy S23: Lancering, specifikationer, rygter og priser

Vi nærmer os hastigt en af de største smartphone-lanceringer: Samsungs Galaxy S23-serie. Heri finder du alle de seneste rygter og om Samsung Galaxy S23.

Samsungs Galaxy S-serie er typisk en af de mest populære mobiltelefoner på markedet. Selvom Galaxy S22 blev lanceret i starten af 2022 er den stadig en af de mest solgte mobiler hos danske teleselskaber og elektronikbutiker. Det er uden tvivl en serie af vellidte telefoner, hvor mange ser frem til at se næste model. Og den næste serie af Galaxy S-telefoner vil snart være en realitet. Herunder tager vi et kig på alle de seneste Galaxy S23-specifikationer, udgivelsesdato og prisrygter.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Lancering og pris for Galaxy S23?

Der er endnu ikke en officiel lanceringsdato for Galaxy S23, men vi har et godt bud på, hvornår det bliver. Normalt bliver Galaxy S-serien præsenteret i februar, og den forventer vi også den vil blive i år.

Galaxy S22 blev lanceret den 9. februar. Vi forventer derfor, at Galaxy S23-serien præsenteres i starten af februar 2023.

Når det kommer til prisen på Galaxy S23, er det endnu ren gætteri. Vi har netop set Apple hæve priserne gevaldigt for deres iPhone 14-serie. Der skal da heller ikke være tvivl om, at komponenter og chips er blevet betydeligt mere kostbare. Men vi forventer ikke, at Galaxy S23 bliver dyrere end S22, som allerede fik en prisstigning i forhold til S21.

Derfor forventer vi en pris på Samsung Galaxy S23 fra 6.700 kroner og op til knap 10.000 kroner for topmodellen S23 Ultra.

Specifikationer på Galaxy S23

Hvilke rygter er der om Galaxy S23? Der er allerede en hel del faktisk, og flere er meget interessante. Med S23 har Samsung angiveligt et stort fokus på ydeevne og kamera.

Designet? Ja, designet på Galaxy S23 kender vi ikke til endnu. Vi forventer dog ikke, at den bliver meget anderledes end Galaxy S22, som fik helt nyt design. Uofficielle renderinger har givet os et kig på det mulige design af Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23+. De viser telefoner, der ligner deres forgængere meget, med flade skærme, et hulkamera i samme position og en metalramme.

Snapdragon 8 Gen 2

Der sker derimod ting og sager inde i telefonen. For første gang skulle Samsung angiveligt satse på Qualcomms Snapdragon-chipset til alle modeller af S23-serien. Her skulle det være den nye Snapdragon 8 Gen 2, der byder på bedre ydeevne og lavere energiforbrug. Den skulle angiveligt blive lavet en specialversion af Samsung i en overclocket variant.

Bedre kamera end Pixel 7 Pro

Kameraet skulle også få en ganske stor overhaling med Galaxy S23-serien. Galaxy S23 Ultra kan komme med et opgraderet 200 megapixel kamera. Dette skulle tilsyneladende komme i form af et nyt ISOCELL HP3-kameramodul.

Der er på internettet blevet delt fotos, som skulle være taget med Galaxy S22, Google Pixel 7 Pro og Galaxy S23, hvor sidstnævnte leverer et betydeligt bedre billede. Skal Galaxy S23 Ultra være den næste bedste kameratelefon? Det kunne tyde på, at det netop er det Samsung stiler efter.

Se også: Seneste nyt om smartphones