Skal du vælge Samsung Galaxy S21 eller S22?

Skal du vælge sidste års Samsung Galaxy S21 eller den nyeste Galaxy S22? Vi tager et kig på de to smartphone-serier og giver gode råd til dit køb.

Skal du vælge Samsung Galaxy S21 eller S22?

Samsungs Galaxy er nogle af de mest populære mobiltelefoner i verden, hvor S-serien er topmodellerne. Sidste år lancerede Samsung Galaxy S21-serien og i år kom Galaxy S22-serien. Men skal du vælge enten Galaxy S22 eller Galaxy S21 – og hvilke fordele er der ved at vælge den ene frem for den anden? I denne artikel tager vi et kig på Samsungs nyeste og fineste smartphones, så du kan vælge den helt rigtige til dit behov.

Galaxy S21- og S22-modeller

Det er faktisk rimeligt let at forstå Samsungs udvalg af flagskibstelefoner. Sidste år kom der tre modeller: Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra. Førstnævnte er den mindste og billigste, den næste har en større skærm og den sidste er topmodellen i serien.

Det samme gælder Galaxy S22-serien (S22, S22 Plus og S22 Ultra), og det er derfor ganske let at sammenligne de to serier. Nedenfor kan du læse hvilke fordele, der ved at købe Galaxy S22 og Galaxy S21, når man sætter dem op imod hinanden.

Se også: Sammenlign priser på Galaxy-telefoner

Fordele ved at vælge Galaxy S22

Hvorfor skal man vælge Samsung Galaxy S22 fremfor S21? Læs her hvorfor:

  • Nyere: Den første fordel ved S22-serien er, at den er nyere. Det betyder derfor, at Samsung i længere tid til udsende sikkerheds- og softwareopdateringer til disse tre modeller. Og det giver den en længere holdbarhed.
  • Hurtigere: Galaxy S22-serien kommer med nyeste Exynos 2200-chipset, som har hurtigere ydelse og bedre grafikydelse. Og det er altid godt med hurtigere ydelse.
  • Mindre: Den mindste Galaxy S22 er med en 6,1 tommer skærm den mest kompakte og letteste af alle seks telefoner, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Bedre skærm: Galaxy S22-serien kommer med nyeste generation af Samsungs AMOLED-skærme. Specielt S22 Plus og S22 Ultra har meget lysstærke skærme.
  • Opgraderet kamera: Galaxy S22 og S22 Plus kommer med et opgraderet kamera, der vil tage bedre billeder.
  • Lækkert design: Galaxy S21 er bestemt ikke en grim telefon – den er nydelig og velbygget. Men Samsung har oppet sig med Galaxy S22-serien, der er deres pæneste endnu.

Fordele ved at vælge Galaxy S21

Hvorfor skal man vælge Samsung Galaxy S21 fremfor S22? Læs her hvorfor:

  • Billigere pris: Den største fordel ved at vælge Galaxy S21-serien fremfor S22 er den billigere pris. Der er nogle hundrede kroner at spare på både Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra, ved at vælge disse.
  • Større batterier: Galaxy S21 og S21 Plus har større batterier end de nye modeller, hvilket vil resultere i en lidt længere batteritid.

Hvilken skal du vælge?

Den primære grund til at vælge en af sidste års Galaxy S21-modeller, er den billigere pris. De er stadig fremragende telefoner, som vil holde i mange år – og hvorfor ikke spare nogle penge?

På den anden side kommer Galaxy S22-serien med en hel del forbedringer. Kan du undvære de ekstra penge disse tre modeller koster, er det godt givet ud.

Se også: Se billigste priser på de bedste Samsung-telefoner