Stort prisfald på foldbar Samsung Galaxy Z Flip4

Den flotte og praktiske klaptelefon Galaxy Z Flip4 med foldbar skærm fra Samsung er faldet mere end 3.500 kroner i pris. Se de aktuelle priser her.

Stort prisfald på foldbar Samsung Galaxy Z Flip4

Er du også lidt forelsket i de smarte og anderledes klaptelefoner med en foldbar skærm, er Samsungs Galaxy Z Flip4 lige nu det bedste bud på en. Lige nu har den taget endnu et prisdyk og er derfor i alt faldet mere end 3.500 kroner i pris.

Se også: Test af nyeste smartphones

Spar op til 40 procent på Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 er lige nu det bedste foldbare mobilkøb du kan gøre dig. Samsung Galaxy Z Flip4 blev lanceret sidste år, hvor den fik en vejledende pris fra 8.699 kroner for versionen med 128 GB lagerplads.

Med en pris over 8.000 kroner var den ikke en mobiltelefon for alle og enhver, men blev dog hurtigt den bedst sælgende foldbare telefon nogensinde.

Siden da er prisen på den kompakte foldbare telefon fra Samsung dog faldet løbende, og nu har taget endnu en prisdyk.

Den laveste pris på Samsung Galaxy Z Flip4 er lige nu 5.180 kroner, og den er derfor faldet mere end 3.500 kroner i pris siden lanceringen. Den er netop faldet cirka 500 kroner i pris.

Herunder kan du se de aktuelle laveste priser på Samsung Galaxy Z Flip4.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB

Opdateret 04/10 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Bilka.dk
Mindstepris
4.444,-
4.444,-
Inphone.dk
Mindstepris
4.999,-
4.999,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
5.007,-
5.007,-

Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB udbydes af 20 udbydere. Du kan spare op til 4.761,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 20 webshops »

Se også: Mobil der tager de bedste billeder

Hvem skal købe Samsung Galaxy Z Flip4?

Samsung Galaxy Z Flip4 er en fliptelefon/klaptelefon i en moderne stil med en stor foldbar, når den foldes ud. Inspirationen til den er hentet fra de gode gammeldags klaptelefoner.

Det er en klaptelefon i et moderne design, hvor skærmen indeni kan foldes sammen. Det lyder som magi, men den er god nok. I Samsung Galaxy Z Flip 4 får man en hurtig smartphone med et godt kamera og et design, der nok skal få meget opmærksomhed. På trods af det foldbare design er det stadig en holdbar telefon, som er beskyttet mod vand.

Hvem skal købe en Samsung Galaxy Z Flip4? Med den meget billigere pris er Galaxy Z Flip4 faktisk et ganske godt valg af smartphone til rigtig mange. Vil du gerne have en anderledes smartphone, som ikke mange har, og som er kompakt og med flot design, er denne et godt valg. I vores test fik Samsung Galaxy Z Flip4 en godt resultat og vi kan derfor sagtens anbefale den.

Se også: Den bedste Samsung til prisen