Test af iPhone 12 Pro – er iPhone endelig et godt køb?

Hvor god er iPhone 12 Pro? Er den værd at bruge penge på? Se vores test af iPhone 12 Pro med fordele, ulemper, prisleje og alternativer.

iPhone 12 Pro er naturligvis den hidtil bedste iPhone på markedet med bedre brugerflade, bedre kamera og det i vores øjne flotteste design lige nu. Samtidig kommer den med 128 GB som mindste variant, så man behøver ikke nødvendigvis købe en dyrere variant. Det skulle man tidligere, hvor mindstehukommelsen var på 64 GB. Endelig har den også 5G.

Har stadig de samme problemer som altid

Men den døjer naturligvis også stadig med de samme problemer, som de altid har gjort. Apple har historisk været notorisk ringe til at prioritere batteritid og antennekvalitet.

Sidst år skete der en forbedring med batterikapaciteten på iPhone 11-serien, men nu er den forringet igen. Samtidig er antennekvaliteten stadig alt for ringe med meget høj sar-værdi. Det har negativ indflydelse på batteritiden og telefonens ydeevne. Med dårlig antennekvalitet har telefonen sværere ved at holde og fange mobilsignalet, hvilket giver dårlig mobildækning på telefonen. Det betyder, at den skal bruge mere energi på at finde signalet til mobilnettet og det påvirker batteritiden og ydeevnen på telefonen.

Prisen er ikke ændret

Prisen har faktisk ikke ændret sig, så det er trods alt positivt, at den ikke er blevet dyrere. Prisen på iPhone 12 Pro starter fra 8.899 kroner – det er den vejledende pris. Du kan finde den til cirka samme pris hos teleselskaberne, men med et mobilabonnement inkluderet i op til seks måneder.

Det betyder, at du får seks måneder gratis abonnement med i købet, hvis man sammenligner med at købe den uden abonnement, hvor den samlede pris ville være den samme.

Sammenlign priser på iPhone 12 Pro.