Test af OnePlus Nord N10 – 5G til masserne

OnePlus Nord N10 er den billigste 5G-mobil på det danske marked lige nu og den leverer fin kvalitet til pengene. Test af Nord N10.

OnePlus Nord N10 er seneste skud fra OnePlus-bøssen er bare ser ud til at kunne skyde uafbrudt her i 2020. OnePlus har sadlet ganske meget om i år og lanceret mange vidt forskellige telefoner i vidt forskellige prisklasser. Test og anmeldelse af OnePlus Nord N10.

Test af OnePlus Nord N10

Først og fremmest stikker prisen i øjnene på den nye OnePlus Nord N10. Ikke på den ubehagelige måde – den koster nemlig fra 2.499 kroner. Det er mange tusind kroner billigere end for eksempel 8 Pro, der har en vejledende pris fra 6.999 kroner.

Spørgsmålet er så, om det stadig er værd at købe N10, for man går naturligvis på kompromis med nogle ting, hvis man går efter et produkt, der er så meget billigere.

N10 har skærm på 6,49 tommer af typen LCD. Den har fuld HD-opløsning og 90 Hz opdatering. Styresystemet er Android 10 og der er lagt OxygenOS henover. At den kun har Android 10 fra start og kun får én Android-opdatering er nok det største minus ved telefonen. Normalt får man 3-4 års levetid med sin OnePlus-telefon, men N10 er faktisk allerede forældet, når Android 12 ruller ud næste år. Det er ærgerligt.

Telefonen er ellers grundlæggende en fin oplevelse og leverer den forventede kvalitet til prisen. På nogle punkter leverer den også mere end man betaler for. For eksempel er batteriet på 4.300 mAh med fin levetid. Bedst af alt understøtter det lynopladning med Warp Charge 30T. Det betyder, at den kan lade med 30W – det betyder videre, at den kan lade op til en dags brug på under 30 minutter.

Endelig skal vi naturligvis ikke glemme, at den også har 5G. Til en pris på 2.499 kroner er det dermed den billigste 5G-telefon på det danske marked lige nu.

Se også: Find priser på de bedste telefoner til prisen

Pris og tilgængelighed 

OnePlus N10 sælges pt. kun gennem OnePlus’ egen hjemmeside. Prisen er fra 2.499 kroner. Den kommer i farven Midnight Frost.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner