Test af OnePlus Nord N100: Denne skal du undgå

OnePlus Nord N100 rammer ikke helt plet i dens forsøg på at overbevise os om dens kvaliteter, heller ikke til prisen. Se vores dom over telefonen.

OnePlus Nord N100 er en af de billigste telefoner, der er kommet fra en af de større mobilproducenter herhjemme i år. Det kan være en fornuftig begyndermobil for de mindste, der skal have deres første telefon – de fleste andre med bare lidt mobilerfaring vil ikke blive stillet tilfreds af telefonen. Test og bedømmelse af OnePlus Nord N100.

Test og bedømmelse af OnePlus Nord N100

Det er en lidt farlig vej, OnePlus begiver sig ind på med deres seneste telefon. Hidtil har OnePlus bygget et godt ry op som en mobilproducent med gode telefoner til lavere priser end konkurrenterne. Selskabets telefoner har måske ikke ligget helt i toppen i test og bedømmelser, men de har prioriteret de fleste ting på den rigtige måde.

Samtidig har telefonerne også i et prisleje fra små 4.000 kroner. Det er med til at sikre en vis kvalitet. Så kom de først med Nord N10 til 2.500 kroner og nu altså denne nye billige telefon til 1.399 kroner. N10 kan vi leve med, det er faktisk en udmærket telefon. N100 derimod er en anden snak. Prisen er simpelthen for lav til, at den bliver en god mobiloplevelse.

Skærmen er stor men med for lav opløsning. Kameraet tager middelmådige billeder, når det er bedst. Hastigheden i brugerfladen er noget under det niveau, vi normalt forbinder med OnePlus. For mange ting spiller ikke – også ting, som vil irritere førstegangskøbere.

Dog skal telefonen have ros for kraftfuldt batteri på 5.000 mAh. Det gør, at telefonen holder batteri i mindst et par dage. Se med i videoen herover, når vi går mere i dybden med testen af OnePlus Nord N100 og taler om fordele og ulemper. Vi tipper også til de bedste alternativer til den. Blandt andet Motorola Moto G 5G Plus og Samsung Galaxy A42 5G. Det er begge telefoner med 5G.

Se også: Find de bedste OnePlus telefoner

Pris og salgssteder

OnePlus-telefonen kan købes hos en række teleselskaber og webshops og prisen starter fra cirka 1.400 kroner. Sammenlign priser på OnePlus Nord N100.

Se også: Test af mobiltelefoner