Test af Sony Xperia 5 II – vælg et billigere alternativ

Sony Xperia 5 II er den bedste Sony-mobil hidtil med fremragende skærm, godt kamera og hurtig brugerflade. Der er bare lige det med prisen...

Sonys markedsandele er de seneste mange år skrumpet støt ind og de er kun på få markeder i dag. Det er ærgerligt, for de laver fremragende telefoner, hvilket Sony Xperia 5 II er et godt eksempel på. Det er faktisk den bedste Sony-mobil til dato.

Test af Sony Xperia 5 II

Sony Xperia 5 II er helt sikkert en af de telefoner, man skal kigge efter, hvis man er ude efter en lille kompakt mobil. Skærmen er 6,1 tommer stor med fuld HD-opløsning og er beskyttet med Gorilla Glass 6.

Telefonen er vandtæt og støvtæt og generelt er den uhyre velbygget. Brugerfladen er næsten ren Android og kombineret med en kraftfuld processor og mange RAM får man en virkelig hurtig brugerflade.

Kameraet er rigtig godt – særligt hvis man har forstand på alle de tekniske begreber i Pro-tilstanden. Den burde have været bedre til at tage billeder med point and shoot.

Antennekvaliteten er i top med sar-værdi på 0,28 W/kg. Det gør, at man vil opleve god mobildækning med telefonen. Samtidig skal den ikke bruge ekstra krudt og batteri på at pinge efter mobilsignalet.

Pris og tilgængelighed

Telefonen kan købes nu og har en vejledende pris på 6.499 kroner. Det er desværre en pris, der er skudt over mål, selvom der er tale om en god telefon. Der findes mange glimrende konkurrenter på markedet til en billigere penge.

Find bedste pris på Sony Xperia 5 II

Alternativer til Sony Xperia 5 II

De bedste alternativer til Sony Xperia 5 II kommer fra OnePlus, Samsung og Apple.

Samsung Galaxy S20 har skærm på 6,2 tommer, hurtig brugerflade, godt kamera og høj antennekvalitet – sammenlign priser på Samsung Galaxy S20.

iPhone 12 har skærm på 6,1 tommer og glimrende point and shoot kamera – den har godt nok ikke Android, men Apples eget iOS som styresystem. Sammenlign priser på iPhone 12

OnePlus Nord har lidt større skærm på 6,44 tommer og hurtig brugerflade og fornuftigt kamera – sammenlign priser på OnePlus Nord

Samsung Galaxy S10e har skærm på 5,8 tommer, hurtig brugerflade og godt kamera. Sammenlign priser på Galaxy S10e

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner