Tilbud på iPhone 14 – laveste pris nogensinde

Apples iPhone 14 er på tilbud til den laveste pris nogensinde. Se aktuelle pris på iPhone 14, og læs hvem denne iPhone er bedst til.

Tilbud på iPhone 14 – laveste pris nogensinde

Du kan lige nu gøre et rigtig godt køb på en iPhone 14, der er på tilbud til en overraskende lav pris. Se det aktuelle tilbud på iPhone 14 her.

Se også: Sammenlign priser og bedømmelser på iPhones

Spar mere end 3.300 kroner på iPhone 14

Der er lige nu helt op til 3.300 kroner, at spare på en helt ny iPhone 14. iPhone 14 blev lanceret med en vejledende pris fra 8.299 kroner, men er netop nu tilbud til den laveste pris til dato.

Se også: Spar penge og køb en brugt “som ny” iPhone

Siden lanceringen er prisen på iPhone 14 langsomt faldet. I forbindelse med lanceringen af de nye iPhone 15-modeller, er prisen faldet yderligere. Her i starten af 2024 kan man købe en nye iPhone 14 fra kun 4.989 kroner, altså mere end 3.000 kroner under dens vejledende pris.

Er du fristet af en iPhone 14? Find den aktuelle bedste pris via linket herunder.

Laveste priser og tilbud på iPhone 14

Er iPhone 14 rigtig for dig?

Er iPhone 14 den rigtige mobiltelefon for dig? Læs med her og bliv klogere på den.

iPhone 14 byder på en lysstærk skærm på 6,1 tommer, der gør den lommevenlig og samtidig stor nok til underholdning, som spil og streaming. Den har Apples nyeste og hurtigste A15 Bionic-chip, to gode kameraer på 12 megapixel, en fornuftig batteritid og 5G. Det forventes, at Apple vil holde iPhone 14 opdateret i mange år frem.

Vil du gerne have en smartphone i en høj kvalitet, der har god ydelse, tager gode fotos og video, er brugervenlig og har et lækkert design? Så er iPhone 14 et godt bud – specielt nu hvor den er billigere.

Der er dog både billigere og dyrere iPhones, der kan gøre valget sværere. Med den pris er iPhone 14 dog et godt valg mellem kvalitet og pris, som vil passe mange rigtig godt. Du kan også købe iPhone 14 brugt: Find den bedste pris på brugt iPhone 14.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på iPhones