Unboxing af iPhone 12 Pro – her er første indtryk

Unboxing af iPhone 12 Pro - se hvad der gemmer sig i den ret lille æske til telefonen og hør om de bedste nyheder på Apples nye telefon.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 salget er for alvor gået i gang i Danmark. Vi var en tur forbi teleselskabet 3’s hovedkontor lige inden salget startede fredag den 23. oktober for at lave unboxing af den nye 12 Pro.

Unboxing af iPhone 12 Pro

Se med, når vi tager hul på boksen med iPhone 12 Pro – en boks der er noget mindre end normalt – og ser på, hvad der gemmer sig i æsken. Vi tager også et kig på telefonens design og diskuterer, hvilke nye funktioner på telefonen, man skal være særlig opmærksomme på.

Udover et par nye interessante funktioner, så er der også lige det der design – det er altså en flot mobil, Apple har skruet sammen denne gang!

Der kommer i alt fire varianter i den nye 12-serie fra Apple med skærm fra 5,4 tommer og op til 6,7 tommer. I første omgang er det den almindelige 12 og så 12 Pro, der kommer til salg – de kan begge købes nu. Fra den 6. november kommer 12 Mini og Pro Max også til salg i Danmark.

Sammenlign priser på Phone 12