Bedste pris på super robust mobil: Doogee S95 Pro

Doogee S95 Pro er en sjælden kombination af meget robust mobil, der samtidig giver en fin smartphone-oplevelse. Se hvor den er billigst.

Bedste pris på super robust mobil: Doogee S95 Pro

Doogee S95 Pro er en robust smartphone, der er ekstra godt beskyttet mod fald og slag. Det er samtidig en faktisk ganske udmærket mobil, når vi ser på almindelige smartphone-oplevelser.

Det er ikke en helt billig mobil, men man betaler for en god kombination af almindelig smartphone-oplevelse og så et meget robust design. Herunder kan du se de bedste og dagsaktuelle priser på Doogee S95 Pro.

Bedste pris på Doogee S95 Pro

De bedste priser på Doogee S95 Pro (Android telefon)

Opdateret 22/6 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
CDON DK
Mindstepris
2.699,-
2.699,-
E-ville
Mindstepris
2.749,-
2.749,-

Doogee S95 Pro (Android telefon) udbydes af 2 udbydere. Du kan spare op til 50,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Doogee S95 Pro (Android telefon)

Sammenlign aktuelle priser hos 2 webshops »

Kort om telefonen

Doogee S95 Pro er en ret tung mobil med vægt på næste 300 gram. Det er naturligvis det hårdføre materiale, der er årsag til dette.

Telefonen er IP68 og IP69K certificeret og lever op ti krav for særligt robuste telefoner i henhold til MIL-STD810G standarden. Det er en standard, som amerikansk militærudstyr skal efterkomme, så det er en telefon, der kan klare de fleste strabadser.

Telefonen benytter Android og har en ret hurtig en af slagsen. Telefonen har en Mediatek Helio P90 processsor, 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Batteriet er på 5.150 mAh.

Kameraet bliver fremhæver i test og det kan være en fordel med et godt kamera, hvis man skal dokumentere ting og sager med billeder.

Telefonen har også en SOS-knap, hvis uheldet er ude, når man er på farten.

Se også: Find priser på telefoner