Laveste pris på iPhone 12 – se bedste tilbud

Lige nu kan man finde iPhone 12 til billigste pris nogensinde. Her kan du se nyeste tilbud på iPhone 12 og blive klogere på hvem der bør købe den i dag.

Laveste pris på iPhone 12 – se bedste tilbud

Har du gået og overvejet en iPhone 12, er det et godt tidspunkt nu, da aldrig har været billigere. I denne artikel har vi fundet de bedste tilbud på iPhone 12 – læs også om denne smartphone her i 2024 er det rigtige valg for dig.

Da iPhone 12 kom på markedet i 2020 kostede den vejledende fra knap 7.000 kroner – det er stadig mange penge for en smartphone. I dag er prisen på iPhone 12 faldet med helt op til 3.300 kr. Prisen på en iPhone 12 er i dag på sit laveste nogensinde.

Men er iPhone 12 overhovedet det rigtige valg for dig? iPhone 12 har efterhånden fire år på bagen og nye modeller er kommet på markedet siden da. Er den værd at købe nu? Hvis du er i tvivl, kan du læse mere om iPhone 12 herunder, hvem den henvender sig til og om det er fornuftigt at bruge penge på den.

Se laveste aktuelle priser og tilbud på iPhone 12

Om iPhone 12 – er den pengene værd i 2024?

En pris fra 3.699 kr. for en spritny iPhone? Det er nok noget, der kan friste mange danskere. Men er iPhone 12 pengene værd eller er den for gammel?

iPhone 12 er ikke ligefrem den nyeste smartphone fra Apple, men det gør den ikke til et dedideret dårligt køb. Faktisk betyder den lavere pris, at der nu er mere kvalitet for pengene i iPhone 12 end man gjorde i september 2020.

Hvem er iPhone 12 velegnet til? iPhone 12 er udmærket smartphone, der har både et godt kamera, er rimeligt hurtig, har en simpel brugerflade og en fornuftig lommevenlig størrelse. Den er altså til dig, der gerne vil have en billig iPhone, men ikke stiller de store krav til den.

Selvom den er fire år gammel er den stadig en god smartphone, som du kan have i mange år. Men skal skal dog også tænke over, om det giver mening at bruge lidt flere penge og få en nyere model. En godt bud er iPhone 13, der lige nu kun er 700 kr. dyrere – og en tand bedre smartphone, som vi mener er et bedre køb.

iPhone 12 får stadig softwareopdateringer. Se hvor længe iPhone 12 forventes at få softwareopdateringer.

Se også: Sammenlign pris og tilbud på iPhones