iPhone til seniorer? De bedste iPhones til ældre

Selvom man bliver kaldt "senior", "ældre" og "oppe årene", så kan man godt have en smartphone. Dette er de bedste iPhones til ældre.

iPhone til seniorer? De bedste iPhones til ældre

Bare fordi man ikke er ung længere, så kan man godt have en moderne mobiltelefon. En smartphone giver mulighed for at holde tæt kontakt til familien, ligegyldigt hvor langt væk de er. Det er dog vigtigt at vælge den rigtige smartphone, som for eksempel er let at bruge. Er iPhone det bedste valg? Hvilke iPhones er bedste til ældre? Det er nogle af de spørgsmål vi svarer på i denne guide.

Man kan sagtens nøjes med en gammeldags dumbphone. Men vil man åbne op for en verden, hvor man samler et fremragende kamera, musikafspiller, radio, adgang til bank, betaling, videoopkald og meget meget mere, så skal man have en smartphone. Det er dog ikke let at finde en smartphone, som markedet er i dag. Udvalget er enormt og priserne spænder vidt og bredt. En smartphone kan også hurtigt blive avanceret, så hvor skal man overhovedet starte? Har du brugt en iPhone før? Så vil det nok være et godt sted at starte. Når man kommer op i alderen, så er det ikke altid helt let at lære ny teknologi, hvorfor det er en fordel at holde sig til noget velkendt. Har du ikke haft en iPhone eller smartphone før, så skal du måske vælge anderledes. Det kan du læse mere om nederst i denne guide. Herunder er de bedste iPhones til ældre.

Se også: Find den bedste mobil til dit behov

iPhones, der er bedst til seniorer og ældre

#1 iPhone XR

Den nok bedste iPhone til ældre er iPhone XR. Den har en god stor skærm, hvor indholdet vil være stort og tydeligt. En god batteritid, godt kamera og så kan den holde mange år. Man får derudover meget telefon for pengene. iPhone XR har tidligere kostet 6.699 kroner, men er nu faldet flere tusinde kroner i pris.

De bedste priser på Apple iPhone XR 64 GB

Opdateret 24/9 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
CineMagic A/S
Mindstepris
3.668,-
3.668,-
NordicElectronics
Mindstepris
3.718,-
3.718,-
Telegiganten
Mindstepris
4.070,-
4.070,-

Apple iPhone XR 64 GB udbydes af 25 udbydere. Du kan spare op til 3.831,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone XR 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 25 webshops »

#2 iPhone SE 2020

Er du ikke til en stor telefon, så er det bedste valg en iPhone SE 2020. Her er der tale om en let og kompakt iPhone, der er både hurtig, har godt kamera og en lang levetid. Batteritiden er dog ikke fantastisk på denne lille telefon. Modsat iPhone XR, som bruger Face ID-ansigtsoplåsning, så har denne iPhone en fingeraftrykslæser og “hjem-knap”. iPhone SE 2020 koster tidligere 3.699 kroner, men kan nu købes billigere.

De bedste priser på Apple iPhone SE 2020 64 GB

Opdateret 24/9 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
3.029,-
3.029,-
Bilka.dk
Mindstepris
3.199,-
3.199,-
Elgiganten.dk
Mindstepris
3.317,-
3.317,-

Apple iPhone SE 2020 64 GB udbydes af 28 udbydere. Du kan spare op til 5.569,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Apple iPhone SE 2020 64 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 28 webshops »

Er en iPhone det bedste køb for ældre?

Herover finder du de to bedste iPhones til ældre. Men er de det bedste valg? iPhones kommer med Apples iOS-styresystem, som er blandt de mest simple på markedet – også selvom Apple hele tiden presser nye funktioner i. Her er også gode funktioner, som fx før det lettere at se tekst, ikoner og andet på skærmen. Dog er iPhones dyrere end Android-telefoner, har ofte også ringere antennekvalitet og dårligere batteritid.

Så har du som ældre haft iPhone tidligere, så er den nok det bedste valg igen – medmindre du er meget stærk teknisk. Har du ikke haft iPhone tidligere, så kan en Android-telefon være det bedste valg. Mange Android-telefoner er idag velegnede for ældre med simple brugerflade og virkelig billige priser. Du kan her se en række anbefalede Android-telefoner til ældre.

Se også: Bedste mobilkøb for ældre