Samsung Galaxy A55 tæt på lancering – se forventet pris

Samsung Galaxy A55 er tæt på en lancering - den er nemlig spottet på flere officielle Samsung-sites. Se funktioner og pris.

Samsung Galaxy A55 tæt på lancering – se forventet pris

Samsung Galaxy A55 kan komme tidligere ud på markedet end tilfældet var med A54. Den kom midt i marts sidste år, men noget tyder på, at efterfølgeren kan komme allerede i løbet af februar her i 2024.

Telefonen har optrådt flere gange i online-læk og afsløret en hel del om hardwaren, men nu er der så spottet supportsider for Samsung Galaxy A55 på den officielle Samsung-hjemmeside i blandt andet England og Indien.

Selvom disse sider ikke afslører nogen vigtige specifikationer for telefonerne, er de en god indikation på, at vi nærmer os lanceringen. Det spekuleres i, at det allerede kan ske inden for nogle dage.

Se også: Test af Samsung Galaxy A54

Pris på Samsung Galaxy A55

Prisen på Samsung Galaxy A55 er ikke offentliggjort endnu, men vi forventer ikke, at den bliver meget dyrere end A54, der kom til en vejledende pris på 3.799 kroner.

Prisen på A55 bør ikke overstige 3.999 kroner.

Telefoner fra Samsungs A5x-serie er blandt Samsungs mest populære på verdensplan og sidste år solgte Samsung 20 millioner eksemplarer af Galaxy A54. Dermed var den Samsungs anden mest populære telefon på globalt plan.

Det vil med andre ord være en meget eftertragtet telefon, Samsung kommer med med Galaxy A55.

Se også: De bedste mellemklassetelefoner

Specifikationer og funktioner

Det forventes, at A55 får en 6,5-tommer FHD+ Super AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz og Gorilla Glass 5-beskyttelse.

Telefonens operativsystem (OS) bør naturligvis være Android 14 med Samsungs One UI 6 trukket henover. Samsung understøtter med Androiod-opdateringer i fire år og sikkerhedsopdateringer i fem år til deres A5x-serie, så det får A55 naturligvis også.

Indmaden forventes at være Samsungs egen Exynos 1480, der understøtter fin grafisk ydeevne.  Når det gælder RAM og lagerplads, taler vi 6 GB/8 GB RAM og 128 GB/256 GB lagerplads.

Kameraet forventes at bestå af et 50 megapixel primært kamera med optisk billedstabilisering, en 12 megapixel ultravidvinkellinse og et 5 megapixel makrokamera, mens selfie-kameraet på forsiden vil være på 32 megapixel

Det spekuleres i, at Galaxy A55 får et 5.000 mAh-batteri med 25 W hurtigopladningsteknologi.

Minder meget om Galaxy A54

Alle disse specifikationer er rygter, men de er ikke særligt saftige, for at sige det mildt.

Med disse specifikationer vil A55 minde utrolig meget om A54, så vi krydser fingre for, at Samsung har et par gedigne overraskelser i ærmet til lanceringen.

Se også: Sammenlign priser på Samsung telefoner