Samsung Galaxy S22 rygter – alt om kamera, batteri og skærm

Samsung Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra bliver snart præsenteret. Her tager vi et kig på alle Galaxy S22 rygter om kamera, batteri, skærm og mere.

Samsung Galaxy S22 rygter – alt om kamera, batteri og skærm

Den 9. februar løfter Samsung sløret for deres næste serie af flagskibstelefoner, Galaxy S-serien. Dette er nogle af de mest ventede smartphones i 2022, som meget vel kan gå hen og blive de mest populære i år. I denne artikel tager vi et kig på de seneste rygter, så du er godt klædt på til den officielle lancering. Her er nyeste rygter om Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra, hvor vi kigger nærmere på skærm, kamera, batteri, opladning og meget mere.

Se også: Bedste telefoner fra Samsung

Nyeste rygter om Samsung Galaxy S22-serien

Samsung Galaxy S22 får ny skærm

Det første vi skal kigge nærmere på blandt de mange rygter om Samsung Galaxy S22-serien er skærmene. Som tidligere forventes der at komme tre modeller: En Galaxy S22, en Galaxy S22+ og et premium flagskib Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S22 får denne gang en mere kompakt størrelse med en mindre 6″ tommer skærm. Galaxy S22 Plus får også en mindre 6,55 tommer skærm, hvor topmodellen S22 Ultra får en større 6,81 tommer skærm.

Alle skærmen vil byde på 120 Hz-opdatering, men Galaxy S22 får en mere avanceret skærm med bedre lysstyrke og et LTPO-panel, der er mere strømbesparende. S22 og S22+ forventes at få opløsning i fuld HD, hvor S22 Ultra kan prale med 2K-opløsning.

Som altid kan vi forvente endnu bedre skærme i Galaxy S22-serien, hvor Samsung vil overgå sig i selv i lysstyrke, kontrast og farvenøjagtighed.

Se også: Bedste Samsung-telefon til prisen

Får Galaxy S22 det bedste kamera?

Samsung har generelt gode kameraer i deres Galaxy S-serie, men har de seneste par år haft det svært mod kinesiske producenter som Xiaomi og Huawei samt amerikanske Apple. Der er derfor ingen tvivl om, at Samsung vil gøre alt for igen at overgå dem og ende øverst på toplisterne.

Her ser man igen en forskel på S22/S22+ og flagskibet S22 Ultra. Galaxy S22 Ultra kommer angiveligt med et firedobbelt kamera på bagsiden, hvor der gøres brug af en helt ny hovedkamerasensor. Hardwaren består af et 108-megapixel hovedkamera, et 12-megapixel ultravidvinkelkamera, et 10-megapixel telefotokamera med 10x optisk zoom og en 10 megapixel telefotokamera med 3x optisk zoom – ala det vi kender fra Galaxy S21 Ultra.

S22 og S22+ får også nyt hovedkamera, hvor en ny 50 megapixel sensor kommer fra Samsung selv. Her vil også være et ægte telefotokamera med 3x optisk zoom samt et ultravidvinkel kamera.

Se også: De bedste kameratelefoner

Størrelse på batteri og hastighed på opladning

Med mindre skærme og mere kompakt størrelse på Galaxy S22 og S22 Plus tyder det også på, at batterierne i de to bliver mindre. Samsung Galaxy S22 skulle angiveligt få et batteri på 3.700 mAh, og Galaxy S22 Plus på 4.500 mAh. Til sammenligning har Galaxy S21 og S21 Plus henholdvis 4.000 mAh og 4.800 mAh. Flagkibet Galaxy S22 Ultra skulle få et batteri på 5.000 mAh, hvilket er samme størrelse som nuværende topmodel, Galaxy S21 Ultra.

Når det kommer til opladning, har Samsung ikke været helt med på beatet. Her har vi set andre smartphoneproducenter introducere langt hurtigere opladning, mens Samsung har holdt fast i en langsommere 25W. Det kunne dog tyde på, at Samsung i Galaxy S22 skruer op for opladningshastigheden. Den mindste Galaxy S22 får stadig 25W-opladning, men Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra en hurtigere 45W-opladning. Om adapteren til 45W-opladning medfølger er uvidst, men tvivlsomt.

Hvad er ellers nyt i Galaxy S22?

Er der ellers rygter at finde i Galaxy S22-serien, inden den præsenteres den 9. februar? Ja, det er der faktisk. Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra vil blive udstyret med et helt nyt chipset (Exynos 2200), der udover generelle ydelsesforbedringer skulle byde på revolutionerende grafikydelsesforbedringer – muliggjort med nye AMD Ryzen-grafikchip. Den er baseret på samme arkitektur, som man finder i PlayStation 5.

Når det gælder designet er der ikke meget nyt at se på Galaxy S22 og S22 Plus, men derimod meget nyt i S22 Ultra. S22 Ultra ser ud til at blive Samsungs erstatning for den forsvundne Galaxy Note-serie. Det betyder at Galaxy S22 Ultra får et Galaxy Note 21-lignende design samt den unikke S Pen-stylus og dertil understøttede funktioner.

Du kan læse mere om den forventede pris på Samsung Galaxy S22, S22 Plus og S22 Ultra her.

Se også: Nyeste rygter om mobiltelefoner