Samsung Galaxy S22: Rygter, lanceringsdato, priser og specifikationer

Vil du vide alt om den kommende Galaxy S22? Her er seneste rygter, lanceringsdato, priser og specifikationer på Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22: Rygter, lanceringsdato, priser og specifikationer

Inden længe er Samsung klar med efterfølgeren til sidste års Galaxy S21-serie, som blev en af de mest populære telefoner på markedet. I denne artikel kigger gør vi klar til lanceringen af den nyeste informationer om Galaxy S-serie med Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ og Galaxy S22. Her er det seneste rygter, lanceringsdato, priser og specifikationer på Samsung Galaxy S22-serien.

Er du også spændt på Samsung Galaxy S22? Så læs med herunder og få alle de spændende rygter om Samsungs kommende topmodeller.

Se også: Seneste rygter om Samsung Galaxy S22

Design på Galaxy S22

Samsung har tidligere givet deres topmodeller en designoverhaling hvert eneste år, men i år kunne det blive en anelse anderledes. Det kunne nemlig tyde på, at Galaxy S22 kommer til at bygge videre på det design, der blev introduceret i sidste års Galaxy S21 – dog vil topmodellen S22 Ultra skille sig ud, men mere om det snart.

S22, som er den mindste og billigste model i serien, vil få et nærmest identisk design til S21, også med en bagside i plastik. S22+, som er modellen med en større skærm, men samme specifikationer, får bagsiden i Gorilla Glass. De kommer begge i nye farver, som kan friske det velkendte design lidt op.

S22 Ultra, den store kommende topmodel, bliver en interessant sag. Rygter om Galaxy S22 Ultra går nemlig på, at den bliver arvtager for Samsungs Note-serie. Det betyder at S22 Ultra får et mere kantet design samt en integreret S Pen stylus. Alle tre modeller kommer med en holepunch til frontkameraet, som vi ser det i nuværende serie.

Sådan forventes Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra at se ud.
Sådan forventes Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra at se ud.

Se også: Bedste Samsung-telefon til prisen

Specifikationer på Galaxy S22

Hvilke specifikationer kommer Galaxy S22-serien med? Det er ikke meget vi ved om indmaden i Galaxy S22 endnu, men der er dog nogle rygter, som vi er ret sikre på bliver virkelighed.

Først og fremmest kommer Galaxy S22-serien i to chipset-udgaver, som efterhånden er en tradition. Der kommer udgaver med nyeste Snapdragon Gen 1 fra Qualcomm og udgaver med Samsungs egen Exynos 2200. Her i Danmark og Norden er det Exynos 2200-udgaven, der vil blive tilgængelig. Og det er i år et spændende chipset, der udover generelle ydelsesforbedringer skulle byde på revolutionerende grafikydelsesforbedringer – muliggjort med nye AMD grafikchip.

Der skulle dermed også være forbedret køling i S22-serien, hvilket vil betyde mindre CPU-throttling og dermed bedre ydelse over tid.

Endelig skulle Samsung også være klar med hurtigere opladning, som forventes at komme op opå 45W.

Samsung er kendt for deres gode skærm, som vi helt sikkert vil se forbedret i S22-serien. S22 og S22+ forventes at få 120 Hz-opdateringsfrekvens og fuld HD-opløsning, hvor S22 Ultra vil have 2K-opløsning. Alle S22-modeller vil angiveligt have et LTPO-panel, som giver en variabel opdateringsfrekvens, alt efter indholdet der vises på skærmen. Det betyder længere batteritid. Skærmen i S22-telefonerne forventes også at blive endnu mere lysstærke.

Samsung Galaxy S22 får en mere kompakt størrelse med en mindre 6,06 tommer skærm, S22+ også en mindre 6,55 tommer skærm og S22 Ultra en større 6,81 tommer skærm.

Se også: Telefoner med hurtigste ydelse

Kamera i Galaxy S22

Det er ikke fordi Samsung ikke laver gode kameraer i deres mobiltelefoner, men det er længe siden vi har set dem helt i top på de store kamera-sammenligningshjemmsider – det kunne meget vel ændre sig i 2022.

Nyester rygter fortæller, at topmodellen Galaxy S22 Ultra kommer med et firedobbelt kamera på bagsiden, hvor der gøres brug af en helt ny kamerasensor. Heri vil man finde et 108-megapixel hovedkamera, et 12-megapixel ultravidvinkelkamera, et 10-megapixel telefotokamera med 10x optisk zoom og en 10 megapixel telefotokamera med 3x optisk zoom.

S22 og S22+ får også nyt kamera, hvor hovedkameraet er en ny 50 megapixel sensor fra Samsung selv. Her vil også være et ægte telefotokamera med 3x optisk zoom samt et ultravidvinkel kamera.

Der går også rygter om, at kameraet i Samsung Galaxy S21 Ultra bliver lavet i samarbejde med Olympus.

Se også: De bedste kameratelefoner

Pris på lanceringsdato for Galaxy S22

Hvornår lanceres Samsung Galaxy S22-serien og hvad bliver priserne? Lanceringen af Galaxy S22 er endnu ikke offentliggjort, men rygter siger, at den vil ske senere end sidste år. Lanceringen rygtes at kunne ske den 9. februar, hvor der også starter forudbestilling af Galaxy S22, hvorefter de lander i butikkerne den 25. februar.

Når det kommer til prisen, forventes denne at matche priserne fra sidste års Galaxy S21-serie. Her så vi nemlig Samsung sætte priserne ned i forhold til S20-serien, og på grund af komponenmangel forventes en endnu mere aggressiv prissætning ikke. Derfor forventer vi Galaxy S22 får en pris fra 6.599 kroner, Galaxy S22+ en pris fra 8.199 kroner og topmodellen Galaxy S22 Ultra en pris fra 9.799 kroner.

Se også: Sammenlign alle telefoner fra Samsung