Samsung Galaxy Z Flip 3 falder i pris – spar 700 kroner

Samsungs nye foldbare Galaxy Z Flip 3 har stædigt fastholdt dens vejledende pris, men bliver nu endelig billigere. Se hvor Samsung Galaxy Z Flip 3 er billigst.

Samsung Galaxy Z Flip 3 falder i pris – spar 700 kroner

Samsungs nye moderigtige foldbare Galaxy Z Flip 3 har siden lanceringen fastholdt dens vejledende pris, men bliver nu endelig billigere. Se hvorfor Samsung Galaxy Z Flip 3 er en god og spændende mobiltelefon samt hvor den lige nu er billigst.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung er med de seneste to smartphonelanceringer gået all-in på de foldbare telefoner. Det er der flere grunde til. De er anderledes og de er nu mere holdbare end nogensinde før. Er du også blevet fristet af en af de foldbare telefoner, har du helt sikkert lagt mærke til Galaxy Z Flip 3, som minder om de klassiske klaptelefoner. Dog har Samsung Galaxy Z Flip 3 siden lanceringen kostet 8.199 kroner, som er dens vejledende pris. Men nu falder Samsung Galaxy Z Flip 3 endelig i pris, og man kan netop nu spare op til 700 kroner på den. Vi har fundet de billigste forhandlere af telefonen nedenfor.

Se også: Den bedste Samsung-telefon til prisen

Aktuelle tilbud på Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 kommer i to udgaver, som derudover er tilgængelig i flere farver. Den kommer i en variant med 128 GB lagerplads og en med 256 GB. 128 GB burde være rigeligt til langt de fleste, men det er vigtigt at vide, at der ikke kan udvides lagerplads med et hukommelseskort. Udgaven der er på tilbud netop nu er den med 128 GB. Z Flip 3 kommer i farverne creme, grøn, lavendel og sort.

De bedste priser på Samsung Galaxy Z Flip 3 128 GB

Opdateret 06/12 2021

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Inphone.dk
Mindstepris
7.099,-
7.099,-
CineMagic A/S
Mindstepris
7.147,-
7.147,-
Sparsom.dk
Mindstepris
7.149,-
7.149,-

Samsung Galaxy Z Flip 3 128 GB udbydes af 25 udbydere. Du kan spare op til 2.565,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Z Flip 3 128 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 25 webshops »

Hvem skal købe Samsung Galaxy Z Flip 3?

Samsung Galaxy Z Flip 3 er ikke den typiske smartphone, som man oftest finder på butikshylden. Den har hentet inspiration fra de klassiske klaptelefoner,, krydret med avanceret moderne teknologi. Det er en fuldblods-smartphone, hvor indersidens skærm foldes sammen. Det betyder at Z Flip 3 fylder mindre i lommen eller tasken, og den ser godt ud imens. Z Flip 3 er beskyttet mod vand og har en stærk overfalde mod ridser og stød. Man kan uden tvivl købe billigere telefoner, som byder på identisk kvalitet, når det kommer til plads, ydelse, kamera og batteri, så hvorfor købe en Z Flip 3? Det skal man gøre for designet, for at prøve noget nyt og fordi klaptelefoner er fede. Og nu er Samsung Galaxy Z Flip 3 altså på sit billigste nogensinde.

Se også: Den bedste Samsung-telefon nu