Stort prisfald på Galaxy S24 Ultra – spar flere tusinde kroner

Samsungs nyeste topmodel, Galaxy S24 Ultra, kostede for få måneder siden fra hele 11.499 kroner. Allerede nu er den mere end 2.500 kr. billigere.

Stort prisfald på Galaxy S24 Ultra – spar flere tusinde kroner

Samsung Galaxy S24 Ultra er faldet meget i pris og er nu et meget bedre mobilkøb. Se aktuelle priser og tilbud på Samsung Galaxy S24 Ultra.

Se også: Find de bedste priser på telefoner fra Samsung

Spar over 2.500 kroner på Galaxy S24 Ultra

Vil du have en af de absolut bedste smartphones på markedet lige nu med et af de mest kapable kameraer, bør du bestemt overveje i Galaxy S24 Ultra.

Dertil er den nu et meget bedre køb end den var, da Samsung lancerede den for blot et par måneder siden. Ikke kun fordi Samsung har forbedret den via softwareopdateringer, men også fordi prisen er faldet voldsomt på topmodellen.

Samsung lancerede Galaxy S24 Ultra med en vejledende pris fra 11.499 kroner. Den er dog siden da faldet meget i pris og koster nu under 9.000 kroner. Der er altså mere end 2.500 kroner at spare på Galaxy S24 Ultra netop nu.

Selvfølgelig vil den blive ved med at falde i pris, men den forventes ikke at blive ret meget billigere. Det er derfor et godt tidspunkt at skifte den gamle mobil ud med den nye Samsung-flagskibsmobil.

Er du i tvivl om den er den rigtig mobil for dig, så læs vores store test af Samsung Galaxy S24 Ultra her. Se de laveste priser på den via linket nedenfor.

Laveste priser og tilbud på Samsung Galaxy S24 Ultra

Alternativt kan du også tage et kig på de billigere Galaxy S24 og Galaxy S24+, som også er faldet meget i pris.

Se også: Sammenlign priser på brugte iPhones

Vent 2-3 måneder med at købe topmodeller

Ovenstående er et godt eksempel på det: Køb aldrig en ny smartphone, når den lige er kommet ud på markedet – og specielt ikke en dyr topmodel.

Langt størstedelen af de nye smartphones falder nemlig hurtigt i pris. Og det er ærgerligt at have brugt mange tusinder kroner på en mobiltelefon, som en måned efter er faldet meget i pris.

Allerede en måned efter lanceringerne er priserne typisk faldet. Det optimale er dog at vente 2-3 måneder, da de ikke falder meget mere i pris herefter.

Se også: Test af de nyeste mobiltelefoner