Laveste pris nogensinde på Google Pixel 7 Pro og 6a

En billig Google Pixel 7 Pro eller Pixel 6a? Teleselskabet CBB er klar nu klar skarpe tilbud på de to Google-telefoner. Se laveste priser.

Laveste pris nogensinde på Google Pixel 7 Pro og 6a

Er du blevet fristet af det gode kamera i Pixel 7 Pro eller den den rene Android-software i Pixel 6a? Så er priserne på de to Google-telefoner nu lavere end nogensinde før. Vi tager et kig på de nye tilbud på Pixel 7 Pro og Pixel 6a hos CBB.

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Laveste pris på Google Pixel 7 Pro

Som du kan læse i vores test, er Google Pixel 7 Pro en af de bedste premiumtelefoner herhjemme lige nu. Den blev lanceret med en vejledende pris fra 6.999 kroner, men lige nu kan du spare 1.700 kroner på den.

Kigger man efter den laveste pris på Google Pixel 7 Pro koster den fra omkring 6.150 kroner. Men kigger man ind hos teleselskabet CBB finder man en meget lavere pris.

Her kan man nemlig købe en Pixel 7 Pro til kun 5.299 kroner, hvilket er den absolut laveste pris vi har set endnu.

Man skal være opmærksom på, at med i købet kommer én måneds abonnement til 59 kroner uden binding. Mindsteprisen er 5.423 kroner.

Se aktuelle tilbud på Google Pixel 7 Pro

Laveste pris på Google Pixel 6a

Er man på jagt efter en billig mobiltelefon i en høj kvalitet og med et godt kamera, er Google Pixel 6a et oplagt bud. Se vores test af Google Pixel 6a her. Også her finder vi lige nu en utrolig skarp pris hos CBB.

Google Pixel 6a blev lanceret med en vejledende pris fra 3.699 kroner, men der er nu helt op til 1.900 kroner at spare på den. Leder man efter den laveste pris på Google Pixel 6a koster den fra omkring 2.700 kroner. Men kigger man igen ind hos CBB er den meget billigere.

Hos CBB koster en Pixel 6a lige nu 1.799 kroner, hvilket er den laveste pris vi endnu har set den til.

Også her skal man være opmærksom på, at med i købet kommer én måneds abonnement til 59 kroner. Mindsteprisen er 1.923 kroner.

Se aktuelle tilbud på Google Pixel 6a