Priser på Xiaomi 13, 13 Pro og lite

Xiaomi har netop lanceret tre nye telefoner i Danmark - Xiaomi 13, 13 Pro og 13 Lite. Se priser på alle tre modeller her.

Priser på Xiaomi 13, 13 Pro og lite

Tech-producenten Xiaomi har netop løftet sløret for priserne på selskabets tre nyeste telefoner i 13-serien. Telefonerne blev lanceret allerede tilbage i december til det kinesiske marked, men først nu er de lanceret globalt også.

Salget for alle tre telefoner starter fra den 8. marts og man kan forudbestille dem fra i morgen, mandag den 27. februar.

Se også: Priser på Xiaomi telefoner

Priser på Xiaomi 13 serien

Herunder kan du se priserne på de tre telefoner.

Xiaomi 13 Pro har pris på 9.999 kroner. Den kommer kun til Danmark i versionen med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Læs test af Xiaomi 13 Pro.

Xiaomi 13 har pris på 7.999 kroner. Den kommer kun til Danmark i versionen med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads. Læs test af Xiaomi 13.

Xiaomi 13 lite har pris på 3.999 kroner. Den kommer kun til Danmark i versionen med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Vi forventer, at alle nuværende forhandlere – både webshops og teleselskaber – vil sælge telefonerne i Danmark. Det er dog ikke sikkert, at alle teleselskaber tager alle tre telefoner ind i sortiment.

Se også: Test af Xiaomi telefoner

Sælges uden bundlet produkt

Xiaomi oplyser, at de ikke bundler telefonerne med et produkt, som de tidligere har gjort, hvis man forudbestiller inden salgsstarten den 8. marts.